Over ons

Ontmoet.

Energetica Natura

Meer dan 10.000 artsen en therapeuten in de Benelux, Frankrijk en Duitsland schrijven onze producten al 30 jaar voor. Dat is geen toeval, want ze zijn de hoogste kwaliteit verkrijgbaar op de Europese markt. Onze supplementen zijn gebaseerd op gepatenteerde technologieën, zodat je lichaam de voedingsstoffen beter kan opnemen. Ze bevatten de meest effectieve vorm van vitamines en mineralen en de juiste ‘co-factoren’. Daarbij zijn ze vrij van toxische stoffen en allergenen.

jouw essentie.

De Energetica Natura Essentials

De Energetica Natura Essentials zijn stuk voor stuk een basisaanvulling op een gezonde levensstijl. Je fit voelen begint altijd bij een gezonde levensstijl: goede voeding, voldoende beweging en zo weinig mogelijk stress. Daarbij is het belangrijk om je lichaam te ondersteunen met de juiste vitamines en mineralen. Maar hoe weet je welke extra voedingsstoffen je nodig hebt? En welke supplementen zijn voldoende kwalitatief?

Om je te helpen kiezen, stelden we een toegankelijk basisassortiment samen. Graag meer energie, soepele gewrichten of een krachtig immuunsysteem? Met een Energetica Natura Essential ben je zeker van de beste kwaliteit.

Ontdek.

De verkooppunten